top of page

Nuru masszázs

Ez a titokzatos név egy erotikusan feltöltött masszázst rejt magában, amelynek hazája Japánban van. A japán eredetű nuru szó tökéletesen tükrözi a masszázs lényegét: nuru, vagyis "csúszós".


fejmasszázs

Először is a masszőr egy latex terítőt terít az ágyra, amelyre felfekszel. Majd beken egy speciális Nuru-géllel, aminek köszönhetően érzékien fogtok egymáson csúcszkálni. Aki még nem próbálta ki, nem tudja elképzelni. A Nuru-gél nagyon messze van a síkosítótól, nem lehet összehasonlítani vele.


Mi az a Nuru-gél?


Ez a színtelen, szagtalan folyadék a Nori nevű tengeri moszatból készült. Lehetővé teszi, hogy a testek egymáshoz dörzsölődjenek, és csússzanak anélkül, hogy kényelmetlenül ragadnának. A Nuru masszázsok hasznosak az izomlazítás és a bőr hidratálásában is, mivel a Nuru-gél az egyik legnedvesebb gél.


A masszőr latex ágynemű felhúzásával előkészíti az ágyat. A klasszikus masszázzstól abban különbözik, hogy nemcsak a masszírozott személy van bekenve masszázs folyadékkal. Mindkettőjük be lesz kenve Nuru-géllel annak érdekében, hogy lehetővé tegyék a testek érzéki csúszását és a lehető legtöbb testkontaktust. A masszázst bármelyik testrésszel végezhetjük és a másik fél bármelyik testrésszel fogadhatja.


Hogyan végezzük a Nuru masszázst?


Az első lépés egy közös zuhany, vagy fürdő, ami után nem szükséges megtörölközni. Ezt követően a masszőrnő elkezdi a masszázst. Ezután már csak tőled függ, hogyan szeretnéd, hogy masszírozzon – az egész test nyomásával, vagy részletenként. Bár a Nuru masszázs célja nem elsősorban a szex, egy ilyen rendkívüli izgatás szinte lehetetlen, hogy elélvezés nélkül érjen véget.

Bár a masszázs erotikus jellege tagadhatatlan, a japánok az új kapcsolatok spirituális útjának is tekintik. Enyhíti a stresszt, és a vendég általa könnyebben kontrollálhatja saját szorongásait.




bottom of page