top of page

Csúszka masszázs

A csúszka masszázs egy rendkívül hatékony és kifinomult masszázstechnika, amely során speciális csúszkát vagy görgőt használunk a bőr felszínén. Ez a módszer lehetővé teszi a masszőrnek, hogy sima és folyékony mozdulatokkal dolgozzon az izmokon, miközben minimalizálja a bőrön történő súrlódást.


méz

Miután előkészítettük a környezetet és kényelmesen elhelyezkedtél a masszázságyon, először finom olajat vagy masszázskrémet alkalmazunk a bőrön. Ez segít előkészíteni a bőrt a csúszka sima mozgásához, és segít a masszázs folyékonyabbá tételében.


Miután az olaj felvitele megtörtént, a masszőr finom és lassú mozdulatokkal elkezdi a csúszka vagy görgő segítségével a masszázst. A cél az izmok ellazítása és a feszültség csökkentése azáltal, hogy mélyebben hatolunk az izomzatba, miközben minimalizáljuk a fájdalmat és a kellemetlenségeket.


A csúszka masszázs során figyelembe vesszük a Te igényeidet és a tested egyes területeit, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el. A masszőr finoman és figyelmesen dolgozik, figyelve az izmok reakciójára és a Te visszajelzésedre.


A masszázs végén hagyjuk, hogy néhány percig pihenj és relaxálj a masszázságyon, hogy az élményt teljesen feldolgozd. Ez az idő lehetővé teszi, hogy megérezd a masszázs gyógyító hatásait és teljesen kikapcsolódj.


A csúszka masszázs egy rendkívül hatékony és kellemes masszázstechnika, amely segít az izmok ellazításában és a feszültség csökkentésében, miközben fokozza a testben az energiaáramlást és az általános jólétet. Ha készen állsz arra, hogy megtapasztald ezt az élményt, ne habozz időpontot foglalni !

bottom of page